Home » Nieuws

© Aangeboden door Goal.com

Real Madrid is niet tevreden over de impact van Bale, die in de laatste vier wedstrijden slechts één keer basisspeler was. Marca meldt donderdagmiddag dat de club besloten heeft om hem te verkopen.

De club heeft de hoop opgegeven dat Bale ooit nog het niveau van Cristiano Ronaldo gaat bereiken, maar verwacht wel Marco Asensio en andere jongelingen dat wel kunnen en spreekt in hen het vertrouwen uit.

SILVERSTONE (ANP/DPA) – Hij kon natuurlijk weinig anders zeggen, maar Formule 1-coureur Lewis Hamilton weet zeker dat de bolide van Mercedes waarmee hij dit jaar zijn wereldtitel wil prolongeren nog beter is dan die van vorig jaar. ,,Het zo succesvolle dna is behouden”, meende de Brit nadat de WO9 EQ Power+ op het circuit van Silverstone was gepresenteerd. ,,Ik denk dat hij in elk opzicht een betere auto is dan die van vorig jaar.”

Wat dat voor de concurrentie betekent moet blijken. Mercedes won het afgelopen jaar twaalf van de twintig grands prix, voor de vierde keer de constructeurstitel en de individuele wereldtitel. Teambaas Toto Wolff noemde de wagen vorig jaar al liefkozend een diva. ,,We hopen dat al haar goede karaktertrekken behouden zijn”, zei Wolff bij de presentatie, die hij ,,een bijzonder moment” noemde. Grote veranderingen zijn er niet of het moet de zogenoemde halo zijn, de cockpitbeschermer. ,,Als ze me een kettingzaag zouden geven, zaag ik hem eraf”, grapte Wolff over de fel bekritiseerde maar dit jaar verplichte bescherming.

Afbeeldingsresultaten voor max verstappen

“We kijken uit naar het nieuwe Formule 1 seizoen”